Проект Закону про внесення змін до Митного тарифу України (щодо ставок м'ясної та рибної продукції)


Номер, дата реєстрації:
7280 від 04.04.2005
Сесія реєстрації:
7 сесія IV скликання
Редакція законопроекту:
Основний
Рубрика законопроекту:
Економічна політика
Суб'єкт права законодавчої ініціативи:
Кабінет Міністрів України
Ініціатор(и) законопроекту:
  • Тимошенко Юлія Володимирівна Кабінет Міністрів України
  • Головний комітет:
  • Буряк С.В. Комітет з питань фінансів і банківської діяльності
  • Інші комітети:
  • Єхануров Ю.І. Комітет з питань промислової політики і підприємництва
  • Томич І.Ф. Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин
  • Порошенко П.О. Комітет з питань бюджету
  • Зарубінський О.О. Комітет з питань Європейської інтеграції
  • Текст законопроекту та супровідні документи:
  • Проект Закону 02.04.2005
  • Подання 02.04.2005
  • Пояснювальна записка 02.04.2005
  • Порівняльна таблиця 02.04.2005
  • Документи, пов'язані із роботою:
  • Висновок Головного науково-експертного управління 06.04.2005


  • Дати та стан проходження: Повернуто на доопрацювання
    06.04.2005 Проект відкликано
    06.04.2005 Вручено для ознайомлення
    04.04.2005 Направлено на розгляд Комітету
    04.04.2005 Передано на розгляд керівництву
    04.04.2005 Одержано Верховною Радою України

    Проект Закону від 04.04.2005
    Комітет Передано Отримано
    Комітет Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності04.04.200514.03.2006
    Комітет Верховної Ради України з питань промислової політики і підприємництва04.04.200505.04.2005
    Комітет Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин04.04.200505.04.2005
    Комітет Верховної Ради України з питань бюджету04.04.200505.04.2005
    Комітет Верховної Ради України з питань Європейської інтеграції04.04.200505.04.2005

    Номер
    реєстрацiї
    Дата
    реєстрацiї
    Назва законопроекту
    07.04.2005 Проект Постанови про неприйнятність проекту Закону України про внесення змін до Митного тарифу України (щодо ставок м'ясної та рибної продукції)